Laatste wedstrijden

Prov - 13/03/2016
KFCD - KSK Heist:
3 - 2
Gew - 13/03/2016
KFCD - KVK Hingene:
1 - 6

Volgende wedstrijden:

Prov - 20/03/2016
10:00
KSK Wavria - KFCD
Selectie:
Briat Daan
Caignie Bram
De Haes Senne
Maes Thomas
Morreel Noah
Ogunleye Olatikan Daniel
Reyntjens Thomas
Van Der Hoeven Wannes
Van Leemputten Zias
Van Roosbroeck Toon
Vergauwen Sam
Gew - 20/03/2016
10:30
FC Oppuurs - KFCD
Selectie:
Cardoen Quinten
De Bondt Francois
De Neef Stig
Osmani Drilon
Van den Brande Yordi
Van der Auwera Robbe
Van Hamme Yaro
Vanhecke Senne
Vanherle Kobe

Inloggen:

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Welkom!

Welkom op de site van de U12 van KFC Duffel. Op deze site kan je alle info terugvinden over onze ploeg.

Gedragscode site U11 KFC Duffel

www.joomleague.be

1.Hoofdbedoeling site: Communicatie (berichten van de trainers of afgevaardigden aan de spelers en ouders en de uitslagen van de ploegen).
2Iedereen die een gebruikersnaam aanmaakt kan reageren op de verslagen. In deze reacties verwachten we dezelfde houding als naast de zijlijn, respectvol tov spelers, trainers, afgevaardigden, tegenstanders, scheidsrechters, … . Buiten de sportieve prestaties dienen waarden zoals vriendschap en respect hoog in het vaandel gedragen te worden. Reacties op verslagen die niet door de beugel kunnen (kwetsend, persoonlijke verwijten, onbeleefd, …) zullen worden verwijderd. In extreme gevallen zal de mogelijkheid om commentaren te posten worden afgesloten.
3Op deze site bestaat de mogelijkheid om statistiek bij te houden. (aantal gespeelde wedstrijden, aantal doelpunten, aantal assists, aantal gescoorde penalty’s). Deze statistieken staan er op omdat onze jongens zich dan als “echten” voelen. Het is geenszins de bedoeling om op basis van deze statistieken vergelijkingen te maken.
4Heb je vragen of opmerkingen over de site of over de ploeg spreek er dan de trainer(s) of een afgevaardigde op aan, zij zijn steeds bereid tot een gesprek en zoeken samen mee naar oplossingen waar nodig.